Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

28.02.17

Acte de lliurament del Premi CompostVO

Premi CompostVO2017
Ampliar en una finestra emergent
Avui 28 de febrer, ha tingut lloc el lliurament del Premi 2017 per al Disseny Gràfic i Imatge Corporativa de la marca CompostVO-Vallès Oriental a la Sala de Plens del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La guanyadora, Sara González, estudiant de segon de Batxillerat Artístic a l’IES Mollet del Vallès, ha recollit el Diploma i el premi de 300 euros a bescanviar per material a Abacus Cooperativa, de la mà del president del Consorci, Joan Daví, qui també ha fet lliurament d’un val de 200 € al centre on la Sara cursa segon de Batxillerat Artístic, l’IES Mollet del Vallès, representat per la coordinadora del Departament d’Arts, Angelina Serra.

El disseny guanyador il·lustra una fulla que representa la matèria orgànica. L’ús dels colors associats a la recollida selectiva “remarcar la necessitat i la importància del reciclatge”, afirma l’autora, qui també el descriu com “dinàmic, agradable i pensant per arribar tant a un públic adult com a infantil”.

El jurat l'ha escollit per la creativitat de la proposta i per la seva actualitat visual i conceptual, així com pel missatge ambiental que conté. L'elecció ha estat a càrrec de l'artista i alcalde de Sant Esteve de Palautordera Dani Fernández, el dissenyador gràfic Juan José Calvo, la representant dels Centres de Recursos Pedagògics Carme Florit i el president i la gerent del Consorci, Joan Daví i Maria Teresa Machado respectivament.

El logotip guanyador serà la imatge del compost produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci. En total han estat 4 les propostes presentades en aquesta primera edició. La guanyadora, de l’IES Mollet del Vallès, i 3 més procedents de Cardedeu: dos d’estudiants del Taller Ginebró i un tercer de l’Institut el Sui.Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal