Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.04.17

Els participants del projecte europeu THERMOS visiten la planta de digestió anaeròbica

thermos 1
Ampliar en una finestra emergent
thermos 2
Ampliar en una finestra emergent
- Es troben a Granollers per avançar en el disseny de noves xarxes per distribuir energia

La planta de digestió anaeròbica i de compostatge rep avui la visita dels membres del projecte THERMOS, finançat per la convocatòria de recerca i innovació del programa europeu Horizon 2020 d'eficiència energètica, consisteix en la definició i construcció d’una xarxa d'energia i calor residual i el seu model de desenvolupament de la xarxa.

Thermos treballarà els propers anys per la creació d'eines per a dissenyar xarxes de distribució de calor dins polígons industrials i té sentit dins el projecte més ampli de reaprofitament energètic que promou l'Ajuntament de Granollers anomenat Ecocongost.

L'objectiu últim és distribuir energia tèrmica en xarxa en els polígons del Congost i Jordi Camp i inclou el disseny, l’obra i la definició del model de gestió i negoci d’un sistema de producció, que connectarà múltiples fonts energètiques locals (calor residual, calor a partir de la combustió de biogàs, calor produït en plantes de cogeneració...) amb diferents usuaris industrials.

El Consorci és present com a col.laborador en aquest projecte i els socis que hi participen són: Centre for Sustainable Energy, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Greater London Authority, London Borough of Islington, Creara Consultores SL, Krajowa Agencja Poszanowania Energii SA, Miasto Stolezezne Warsawa, Vides Investiciju Fonds SIA, Jelgavas Dome, Aalborg Universitet, ICLEI Europe, Deutsche Energie-Agentur i els municipis d'Alba Iulia i Cascais.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal