Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

16.06.17

II Jornada: Minimitzar Residus, Maximitzar Recursos... Més enllà de la Sensibilització

II Jornada CresidusVO
Ampliar en una finestra emergent


El Consorci de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya i els sistemes integrats de gestió de residus Ecoembes i Ecovidrio, organitza el proper 20 de juny la II Jornada sobre residus i Món Local. 

En aquesta segona edició la jornada se centrarà en els indicadors econòmics, socials i mediambientals. Intervindran representants de l’Agència de Residus de Catalunya i dels sistemes integrats de gestió de residus (Ecoembes i Ecovidrio), que presentaran les seves línies d’actuació i l’evolució de les recollides selectives. També tindrem casos d’èxit amb representants del món local, concretament el president de la mancomunitat de Tolosaldea (Guipúscoa) i el gerent de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet. 

Aquesta jornada també incidirà en el paper de l’economia circular que aposta per un reaprofitament dels recursos i deixa enrere el sistema econòmic lineal basat en treure els recursos de la natura, fabricar, consumir i llençar. Comptarà amb l’assistència de Jesús Boschmonart, Doctor en Ciències Ambients i consultor sènior en Inèdit.

La inauguració de la sessió anirà a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, i el president del Consorci, Joan Daví. 

PROGRAMA II JORNADA CRESIDUSVO

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal