Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.07.17

El Consorci s'adhereix a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

xarxa ciutats
Ampliar en una finestra emergent
Una xarxa de referència en matèria de sostenibilitat a Catalunya que compta amb més de 280 municipis i entitats locals adherides.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental s’ha adherit a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i ha designat a la gerent d’aquest ens, Maria Teresa Machado, com a representant.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de referència en matèria de sostenibilitat a Catalunya que compta amb més de 280 membres adherits. Es tracta d’una xarxa que vol promoure el desenvolupament sostenible mitjançant la participació, cooperació i intercanvi d’experiències, i a través de la suma amb altres xarxes i associacions espanyoles i europees que treballin en el camp de la sostenibilitat.

L’adhesió a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, com a membre observador, que s’aprovarà oficialment en la propera Assemblea general de la Xarxa a celebrar a començaments de l’any 2018, permetrà donar veu al Consorci i exposar necessitats i reptes amb altres ens locals, així com trobar solucions innovadores i sempre orientades cap a la sostenibilitat.

La participació activa del Consorci a grups de treball serà un important instrument de col·laboració per posar en pràctica projectes i iniciatives de millora tant ambiental com socioeconòmica per al nostre territori.

Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal