Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

29.09.17

El Consorci assistirà a Sardinia 2017, 16º Simpòsium Internacional de Gestió de Residus

sardinia 2017
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental assistirà a la setzena edició del Simpòsium Internacional de Gestió de Residus – Sardinia 2017. L’esdeveniment tindrà lloc a l’illa de Sardenya entre el 2 i el 6 d’octubre de 2017.

La directora de l’Àrea de Tractament, Vanessa Abad, presentarà el treball titulat Ús de la codigestió per l'increment de la producció de biogàs en una planta de digestió anaeròbica de residus sòlids municipals que forma part del projecte d’investigació Optimització de la producció de biogàs en una instal·lació de tractament de la fracció orgànica de residus municipals: codigestió, balanços de matèria i d’energia del Doctorat Industrial que realitza conjuntament amb el departament d’Enginyeria Química de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Doctorat Industrial se centra en la millora de la instal·lació de tractament de la fracció orgànica de residus municipals. Concretament l'objectiu final es proposar millores per augmentar la producció de biogàs de la instal·lació mitjançant la introducció de nous substrats al procés de digestió anaeròbia (codigestió). Amb el mateix objectiu de millorar l'eficiència de la instal·lació s’analitzen els fluxos dels materials i d'energia per proposar millores en el funcionament de la instal·lació.

Recursos relacionats


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal