Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.10.17

El Consorci s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País de la Taula per la Democràcia

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, el Consorci s’adhereix a la convocatòria d’Aturada de País convocada per demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’adhesió a l’Aturada de País comporta que el Consorci suspèn totalment la seva activitat institucional així com la prestació de serveis.

El Consorci rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta la seva solidaritat envers els ferits i els seus familiars i amics.

La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup 40 entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies. El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les entitats i organitzacions següents: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; i Unió de Pagesos.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal