Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

25.02.21

Caldes de Montbui se suma a la recollida selectiva mitjançant la càrrega lateral

Caldes de Montbui se suma a la recollida selectiva mitjançant la càrrega lateral
Ampliar en una finestra emergent
Durant aquest mes de febrer el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Caldes de Montbui implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i paper/cartró mitjançant càrrega lateral al municipi, fet que implica la substitució dels contenidors de càrrega superior pels de lateral.

Aquest canvi suposarà una recollida més ràpida i eficient, així com un increment de la implementació d’àrees que inclouen les cinc fraccions de reciclatge (paper/cartró, envasos lleugers, vidre, orgànica i resta).

Caldes de Montbui disposarà d’un total de 268 contenidors per a la recollida selectiva, 131 de paper/cartró i 137 d’envasos lleugers, 22 contenidors més que actualment, el que suposa un increment del 55% de capacitat. La inversió és de de 310.938,96 € (IVA inclòs).

Recollida més ràpida i eficient
El sistema de recollida per càrrega lateral escurça el temps en què el camió buida el contenidor (de 3 minuts a 1 minut) i, per tant, genera menys cua de trànsit al darrera. A més, aquesta operació és menys sorollosa, ja que els nous contenidors són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics, també tenen més capacitat, característica que contribueix a evitar els desbordaments i mantenir més netes les àrees d’aportació, que es netejaran en el mateix moment en què es fa la recollida dels contenidors.

+ municipis se sumen a la càrrega lateral
El sistema de recollida mitjançant càrrega lateral que el Consorci ja presta als municipis de Montmeló, Mollet del Vallès, Granollers, Canovelles, la Llagosta, Parets del Vallès, la Roca del Vallès i ara Caldes de Montbui, s’estendrà el proper mes de maig als municipis de Gualba i Vilalba Sasserra.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal