Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

16.04.21

Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries

Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal

Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil tornen a ser, del 20 al 25 d’abril, l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, durant la diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.

L’esdeveniment es desenvoluparà complint estrictament les mesures i protocols recomanats pel Departament de Cultura per la celebració de la Diada (https://acortar.link/7NxCk).

L’objectiu de l’activitat, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, és allargar la vida útil d’aquest producte i que els usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions recuperin gratuïtament llibres en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits.

Mitjançant aquesta campanya, que el Consorci va iniciar l’any 2010, ja s’han recuperat més 30.000 exemplars, majoritàriament novel·les, llibres de contes, biografies, infantils...

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal