Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.05.21

El Consorci estrena màquina escombradora

El Consorci estrena màquina escombradora
Ampliar en una finestra emergent
Des d’aquesta setmana el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental compta amb una nova màquina escombradora per a fer les tasques de neteja viària que es duen a terme al Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, adquisició que permetrà augmentar la capacitat de treball.

Aquest nou vehicle, model Schmidt Multigo 150 subministrat per AEBI SCHMIDT IBERICA, SA, s’ha adquirit per un import de 81.435,00 €, IVA exclòs, a través de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català de Desenvolupament Local (ACM_CCDL), mitjançant l’acord marc de subministrament de maquinària tècnica i elements de transport i de serveis de manteniment amb destinació a les entitats locals de Catalunya
Entre les característiques principals d’aquesta màquina escombradora articulada destaca el baix nivell de soroll. Altres prestacions que permetran millorar la qualitat de la neteja són, entre d’altres, un dipòsit resistent a la corrosió, alta potencia d’aspiració, innovador sistema de raspalls anticolisió i tracció 4x4.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal