Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

Durant aquest mes de juliol el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Canovelles implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i
 • 08.07.20
  El Consorci implanta la recollida lateral d’envasos lleugers i paper/cartró a Canovelles
  Durant aquest mes de juliol el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Canovelles implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i paper/cartró mitjançant càrrega lateral al municipi, fet que implica la substitució dels contenidors de càrrega superior pels de lateral. Aquest canvi suposarà una recollida més ràpida i eficient, així com un increment de la implementació d’àrees que inclouen les cinc fraccions de reciclatge (paper/cartró, envasos lleugers, vidre, orgànica i resta).
  Canovelles passarà dels 192 contenidors de selectiva actuals a 231, la qual cosa representa un increment del 20,3%. Més de la meitat dels contenidors, concretament 158 unitats, seran de càrrega lateral (78 per a la recollida de paper/cartró i 80 per a la d’envasos lleugers), amb una inversió per part del Consorci de 183.326,33 € (IVA inclòs).
Deixalleries estiu 1
roba amiga
 • 01.07.20
  El Consorci i la Fundació Formació i Treball signen un conveni per a la gestió de roba usada a la xarxa de deixalleries
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, la societat pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA, i la Fundació Formació i Treball, han signat un conveni de col·laboració d’un any per fomentar la recollida de roba usada i sabates a la xarxa de deixalleries i, alhora, facilitar l’accés al mercat laboral a persones en risc d’exclusió social i dignificar l’entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics.
càrrega lateral
 • 22.06.20
  El Consorci completa el canvi en la recollida de residus per càrrega lateral a Granollers
  Aquest mes el Consorci ha finalitzat la segona i última fase d'implantació de la càrrega lateral a Granollers. El canvi ha afectat al voltant d'un centenar d'àrees de contenidors de la ciutat, a més de la substitució de 220 contenidors de paper i cartró (blau) i envasos lleugers (groc). A dia d'avui resten per canviar 10 àrees de contenidors que presenten algunes dificultats tècniques i que es preveu anar substituint al llarg d'aquest any i el proper. Els únics contenidors que falten per substituir són els de vidre que, es substituiran pels de càrrega lateral a partir de gener de 2021.
vehicle portacontenidors
digestor
 • 03.06.20
  Posada en marxa del digestor 1 un cop finalitzades les tasques de manteniment
  El Consorci ha finalitzat les taques de manteniment iniciades el passat 3 de març d’un dels dos digestors de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, equip clau en el procés de digestió on es produeix la descomposició de la matèria orgànica i es converteix en biogàs i ja està tractant el residu orgànic municipal i produint biogàs.
kFK_KgdeqQek&7?$
 • 25.05.20
  Les deixalleries tornen a obrir a partir de dilluns 1 de juny amb els horaris habituals
  A partir dels proper dilluns, 1 de juny, la xarxa de deixalleries fixes i mòbil del Consorci es reobrirà amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat: com l’ús de guants i mascaretes, la distància de seguretat i l’aforament màxim de persones que permet cada deixalleria, que estarà limitat i controlat, tant l’accés dels usuaris com dels transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.
nteja contenidors
nous camions 2CÀRREGA LATERAL
reobertura deixalleries
video gracies
 • 24.04.20
  Gràcies a tots els nostres professionals
  Des del Consorci per a la Gestió dels Residus de Vallès Oriental volem fer un agraïment a tots els nostres equips que fan possible el servei de recollida i tractament de residus en la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19.
planta
recol.lector
neteja contenidors
 • 07.04.20
  El Consorci intensifica la desinfecció de les illes de contenidors de selectiva
  El Consorci intensifica la desinfecció de les illes de contenidors de selectiva - Es netejaran a fons un total de 4.832 contenidors.
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha intensificat els treballs de desinfecció de les illes de contenidors de superfície de la via pública del servei comarcal de recollida selectiva (vidre, envasos lleugers i paper-cartró) arran de l’actual crisi sanitària pel coronavirus
El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota
 • 30.03.20
  El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha incorporat dos vehicles per a la recollida selectiva a la seva flota, que donaran servei als municipis de l’Ametlla del Vallès, Campins, Fogars de Montclús, Montseny Sant Antoni de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Gràcies a tota la plantilla que fa possible la recollida i tractament de residus
covid_19
deixalleries_tancades
 • 16.03.20
  Les deixalleries, tancades fins a nou avís
  Les deixalleries, tant les fixes com la mòbil, romandran tancades al públic mentre duri l’actual situació sanitària, en no considerar essencial la prestació d’aquest servei (les deixalles que s’hi aporten no requereixen, de forma general, una necessitat prioritària atès que són residus que no es generen de forma diària).
Foto1
 • 14.02.20
  El Consorci visita el Complex Mediambiental de Guipúscoa
  El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental Albert Camps, membres de la Comissió Executiva, el gerent i tècnics del Consorci, han visitat el Complex Mediambiental de Guipúscoa (CMG), per conèixer les plantes i instal·lacions que l’integren, especialment la planta de biometanització i compostatge, davant la futura ampliació de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers.
Foto1
 • 07.02.20
  El Consorci presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
  El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental Albert Camps, acompanyat de membres de la Comissió Executiva i del gerent del Consorci, ha presentat avui divendres 7 de febrer la nova flota de camions per a la recollida de residus urbans.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal