Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

En marxa un projecte de reciclatge d’envasos adreçat als establiments del canal HORECA
compostatge
 • 27.03.19
  Taller de compostatge domèstic: L’orgànica al compostador!
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, en el marc de la campanya Aquí no llencem res! i en col·laboració amb els ajuntament de Campins, Castellcir, Castellterçol, Fogars de Montclús, Gualba, Martorelles, Montseny, Sant Quirze Safaja, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra, Vilanova del Vallès, i amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i l’Agència de Residus de Catalunya, organitza tallers per fomentar el compostatge domèstic
Estudi per millorar la gestió de la fracció vegetal als municipis consorciats
 • 28.02.19
  Estudi per millorar la gestió de la fracció vegetal als municipis consorciats
  Amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva de la fracció vegetal (FV)i formular propostes per a la millora d'aquesta gestió, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, ha encarregat a la consultora ENT environment & management un estudi en el que es durà a terme una diagnosi a nivell municipal de la gestió actual de la FV basada en un anàlisis de la generació i la descripció del sistema de recollida per tots aquells municipis consorciats i formular propostes per a la millora d’aquesta gestió.
Aquí no llencem res!
 • 18.02.19
  Torna als carrers la campanya Aquí no llencem res!
  El Consorci torna a posar en marxa la campanya de comunicació i divulgació Aquí no llencem res! amb l’objectiu de reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent.
compost2
 • 14.01.19
  El 100% del compost s’ha destinat a agricultura i jardineria
  La planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus de Granollers, ha produït al llarg del 2018 i a partir de la fracció orgànica recollida selectivament, més de 4.700 tones de compost de classe B, classificació que el fa apte per agricultura i jardineria.
Millores planta - gasometre
xeringues
 • 12.12.18
  Xeringues, agulles i punxants a la deixalleria
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya, ofereix un nou servei de contenidors per dipositar-hi els objectes punxants sanitaris procedents de cures domiciliàries (agulles i similars) a la xarxa de deixalleries.
SEPR
 • 03.12.18
  1.338 llibres reutilitzats durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
  1.388 llibres reutilitzats és el balanç de les campanyes DeixaLlibres que el Consorci ha impulsat, en les 25 deixalleries comarcal més la mòbil, en el decurs de la Setmana de la Prevenció de Residus 2018 que s’ha celebrat del 17 al 25 de novembre arreu d’Europa, actuació que ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 214,08 kg de CO2, resultat equivalent al CO2 que absorbeixen al dia 11.039 arbres, o a 40 vehicles eliminats de la circulació durant un dia.
Super Anella 1
Diputació
Taller 2018
Santa Eulàlia
 • 13.11.18
  Arriba el porta a porta a Santa Eulàlia de Ronçana
  El sistema de recollida selectiva dels residus porta a porta s’implanta a Santa Eulàlia de Ronçana el dia 15 de novembre , servei prestat per l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA, que substituirà l’actual sistema de contenidors a la via pública.
Grup
Compostatge I
Turisme Industrial III
 • 03.11.18
  El Consorci, a la III Setmana del Turisme Industrial
  El Consorci participa un any més a la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, que arriba a la tercera edició. Es tracta d'una iniciativa de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (Xatic),...
El 26 i 27 d’octubre a la Fira Ecogra
campanya
conveni
Ignasi Valls
 • 13.09.18
  Ignasi Valls assumeix la gerència del Consorci
  El gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ignasi Valls, ha assumit la gerència del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal